• medium_RUCny.jpg
  • Large_rucfest.jpg
  • Large_RUC_maj.jpg

Nyt Laboratorium - RUC

Som en del af projektet "Grøn RUC" bidrager SLAs landskab i og omkring det Nye Laboratorium på Roskilde Universitetscenter til et sammenhængende, grønt campus med plads til sociale aktiviteter på tværs af fag og studieniveau. Mellem laboratoriesektionerne er skabt et terrasseret landskab med plateauer designet til studiepladser og uformelle møder. Lyse og grønne atrier går igen gennem laboratorierne og tilføjer en oplevelse af stoflighed og af årstidernes skiften til de kliniske undervisningsrum.



Ydelse Klimatilpasning
Sted
Roskilde, Danmark
Type Rammeaftale
Bygherre Klima-, Energi- og Bygningsministeriet
Designperiode -
Realisering 2012-2014 
Areal 5.000 m2
Samarbejdspartner Henning Larsen Architechts

De lyse og grønne atrier går igen gennem laboratorierne og tilføjer en oplevelse af stoflighed og af årstidernes skiften til de kliniske undervisningsrum.