• Large_DR_Byen_Maj_7.jpg
  • Large_DR_Gardhave_visualisering.jpg
  • Large_DR_Gardhave_diagrammer.jpg
  • Large_DR_Gardhave_plan_m_tekst.jpg

DR Byens indre gårdrum

Med afsæt i de eksisterende forholds potentialer og bindinger, har SLA omdannet DR Byens indre gårdrum til et indbydende uderum, der giver de ansatte et rekreative pusterum i en travl hverdag.

Med fire enkle greb højnes gårdrummets funktionelle og æstetiske kvaliteter markant - til glæde for både de, som benytter uderummet i hverdagen og de, som sidder indendørs og arbejder umiddelbart ud til gårdrummet. Trædæk i forskellige niveauer giver mulighed for flere og større opholdszoner i gårdrummet - og en ny lav beplantning med høj biodiversitet bryder gårdrummets ortogonale formsprog, hvilket skaber en ny frodighed i atriet.

Projektet er en del af SLAs rammeaftale med DR.

 

Ydelse Design og projektering af gårdrum
Sted DR Byen i København, Danmark
Type Rammeaftale
Bygherre 
DR Byen
Designperiode 2013
Realisering 2014
Areal 750 m2
Samarbejdspartnere Alectia 

Projektets hovedgreb er en ramme af træ, der styrker gårdrumets funktionalitet ved at skabe tydeligere og større opholdszoner - og som giver gårdrummet en ny sanselighed og taktilitet, der supplerer arkitekturens lette æstetiske udtryk.